maanantai 8. tammikuuta 2018

Häämessut ja Juhlaverkko

Edellisessä postauksessa kirjoitinkin meidän uuden vuoden juhlinnasta. Siinä tarjoilua suunnitellessa sekä kokkaillessa ajattelin, että kuinka helppoa olisikaan isommista tai pienemmistäkin juhlista haaveillessa antaa budjetti ja toiveet jollekin toiselle ja itse kaiken kiireen keskellä vaan nauttia juhlista ympärillä joukko ystäviä ja perhettä. Sehän on mahdollista!

Edessä on häämessut Turun Logomossa 27.1.-28.1. ( klo 10-16.00, vinkvink ;) )!!!

Sain toimeksiantona suunnitella ja toteuttaa messuosaston sekä painomateriaalin Juhlaverkolle. Samassa sysäyksessä yrityksen facebook, nettisivut sekä instatilikin saa muutoksia osakseen. Edessä on siis aikamoinen projekti ja tässä samaisessa projektissa annan myös näytön graafisesta osaamisestani.











Mutta mikä Juhlaverkko sitten on?

Juhlaverkko on täyden palvelun juhlapalveluyritys. Yritys on aluevaltauksellaan suhteellisen uusi, mutta kokemusta erilaisten juhlien ja niihin liittyvien teknisten toteutuksien osalta erittäin osaava kattavalla yhteistyöverkostollaan.

Minusta aika mahtia, ettei enää esim.häitä suunnitellessa tarvitse omata " Kroisos Pennosen" varoja vaan, että niukemmallakin budjetilla apukäsiä saa juhliin kuin juhliin. Jokaisen juhlaan niin häihin kuin vuosipäiviin lähdetään asiakkaiden toiveiden sekä budjetin pohjalta. Koska Juhlaverkolla on niin laaja yhteistyörinki, saa samasta paikasta omien toiveiden pohjalta kaikki tilaa myöden ja parhaimmillaan asiakas voi vain antaa toiveet ja Juhlaverkko toteuttaa. Myös osa juhlien toteutuksesta onnistuu. Asiakas saa siis parhaimmillaan vain saapua paikalle ja nauttia.

Lisää yrityksestä voit lukea täältä!

Löydät Juhlaverkon häämessuilta osastolta nro 26!! Tervetuloa sinne siis tapaamaan palveluja tuottavia henkilöitä face-to-face !


juhlaverkko



























Täältä pääset blogin FB sivuille *klik* ja IG tiliäni pääset seuraamaan tästä *klik*!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...