lauantai 13. tammikuuta 2018

Luomisen ihanaa tuskaa

Tämä viikko on ollut aikamoista rutistusta. Hieman on sellainen fiilis kuin olisi heitetty kylmään veteen ja koitan räpiköidä sieltä kuiville. Projekti nimeltä häämessut tuntuu isolle urakalle ja mietinkin tämän jo olevan todellista stressin sietokyvyn testaamista. 

Aikaisemmassa elämässä olen suunnitellut käyntikortteja itselle, mutta en toiselle (puhumattakaan laajemmasta yrityksen visuaalisesta ilmeestä siis muuta kuin itselle). Hetkeksi on siis pakko pysähtyä ja miettiä. Mitä mietin? Mietin sitä, että mitä minulta halutaan? Vastaus tähän on käyntikortti, mainosesite sekä facebook-mainos ja -banneri ja nettisivujen päivitys. Kaikki edellä mainitut kuuluvat graafiseen näyttööni ja niille on asetettu tietty "deadline", jolloin niiden pitää olla valmiina. Unohdinkohan jotain? Ai niin ja messuosaston ilme sekä tarvittavien tuotteiden hankinta osastolle. 

Asiat on siis pilkottava osiin ja mietittävä mitkä ovat niitä kiireisimpiä asioita. 

Tässä tapauksessa kiireisimmät ovat painotuotteet ja sen jälkeen tulee se kaikki muu. Samaan aikaan aina kun suinkin ehdin hoidan messukalusteiden ja somisteiden etsimisen sekä pyydän tarjoukset tarvittavista materiaaleista. Pikkuhiljaa alkaa palaset löytymään tähänkin palapeliin ja välillä mielen valtaa usko siihen, että mä ihan oikeesti pysyn aikataulussa!

Otanko ehkä liikaa paineita tästä projektista? Totta hitossa otan! Oikeesti tämä yritys on jo panostanut siihen, että on messuille lähtenyt mukaan ja haluaa tarjota omat palvelut niitä toivoville asiakkaille. Itse taasen haluan työn jäljen olevan sellaista, että he voivat olla tyytyväisiä saamaansa palveluun sekä suosittelee minua mahdollisesti myös toiselle samanmoisia tarpeita omaavalle yritykselle.

Haluan ottaa myös huomioon sen mitä tämä yritys toivoo, mahdollisimman pitkälle, koska minähän luon heille imagoa, jolla heidät huomataan ja jatkossakin muistetaan.

Illat ovat olleet tooosi pitkiä. Olen viettänyt aikaa tietokoneen parissa liiankin kanssa, mutta tiedän sen, että kun jotain asiaa tarpeeksi kauan tekee on työtahtikin aivan toisen moinen. 


Messujärjestäjän valmistama nettijuliste


Lisää projektin etenemisestä tulossa myös kuvin, mutta vielä en voi sitä tehdä!

Juhlaverkkoa pääset seuramaan Facebookissa tästä ja Instatilikin alkaa pikkuhiljaa päivittymään, lähde seuraamaan sitä täältä!

Blogin faceen pääset tästä ja mun Instatilikin löytyy täältä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...