keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Omppurinteen uutuustuotteet! Miten toimii tuoksuetikka? Ja mikä on voidedeodorantti?

Voi tätä hetkeä olen odottanut, sillä hyppysissäni on nyt Saaren Taian valmistama tuoksuetikka ja pääsen sitä testaamaan! 
Oliskohan siitä nyt reilu vuosi, kun hurahdin täysin pyykkietikan käyttöön, sillä sehän mm. raikastaa tekstiilejä tunkkaisista ja hankalista hajuista ( pyykkikorissa pitkään lojuneet vaatteet tai savun/kalan tuoksu ym...). 
Mietin itse, miten olenkaan koskaan voinut elää ilman tätä tuotetta, kun ensimmäisen kerran pesin kolmen poikani urheilukamat, sillä huuhteluainettahan ei voi käyttää urheiluvaatteiden ( eikä monen muunkaan tekstiilin ) pesuun.



Pyykkietikka siis korvaa myös huuhteluaineen sekä poistaa pyykistä pesuainejäämät ja täten pidentää vaatteiden käyttöikää. Olen itse huomannut, että moni vaate on saanut tuotteen ansiosta lisää elinaikaa. Se soveltuu kaikille materiaaleille ja myöskin kirkastaa värejä ja estää vaaleiden vaatteiden kellastumisen. Sainpa myös lasten farkuista ruohojäljet kesällä häviämään muutamassa pesussa. Tuote myöskin raikastaa ja pitää koneen puhtaana. Se on ekologinen eikä sisällä allergisoivia ainesosia. Pyyhkeiden imukykykin säilyy toisella tavalla kuin huuhteluainetta käytettäessä. Etikan tuoksu haihtuu pyykin kuivuessa ja jäljelle jää ihanan raikas tuoksu, vaikka joskaan omat pyykkini ei ole tuoksuneet etikalle juuri lainkaan koneesta oton jälkeen. 
Ylipäänsä tuote on sellainen jota ilman ei voi elää!! Sitä voi käyttää myös siivoukseen! 
Kyllä, korkillinen tai kaksi suihkepulloon ja loput vettä tai pari korkillista 5 litraan lämmintä vettä ja eikun lattian pesuun! Miten ihanaa, kun on lemmikkejä (ja lapsia) niin lattia ja pinnat on ilman kovia kemikaaleja käyttäen taatusti puhtaat ja jäljellä iiiihana raikas tuoksu!




Mutta miksi olen niin innoissani juuri tästä tuoksuetikasta?

Koska Saaren Taian Tuoksuetikka "valmistetaan käsin Suomessa 100% luonnollisesta käymisetikasta eikä sen valmistukseen ole käytetty synteettisestä etikkahaposta valmistettua etikkaa ( vinaigre, vinegar). Tuoksuetikka ei sisällä maaperää happamoittavaa rikkidioksidia eikä yliherkkyysoireita aiheuttavia sulfiitteja, joita löytyy joistakin valkoviini (white vinegar) pyykkietikoista".
Tuoksuetikan tuoksu syntyy eteerisistä öljyistä. Saaren Taika käyttää 100% luonnollista eteeristä öljyä, joka on saatu aromaattisia ainesosia sisältävistä kasveista, hedelmistä ja kukista valmistetuista nesteistä ja ne ovat täysin myrkyttömiä ihmisille ja luonnolle. Tuotteet ovat valmistettu Isoluodon saarella Särkisalossa eli paikkallisia ajatellen tuote on myös lähellä tuotettu ;)



Tämän hetken tuotevalikoimista löytyy Omppurinteeltä tuoksuetikoista tuoksut cool ja fresh. 

Testiin menee myös samaisen valmistajan alumiiniton voidemainen deodorantti! Deodorantti on siis alumiiniton,vegaaninen, luonnollinen, soodaton eikä tuotetta ole myöskään eläimillä testattu! Loppuviikosta siis avaudun siitä onko ollut hajuhaittoja ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...