perjantai 3. marraskuuta 2017

Miten voidedeodorantti toimi ja vähän muutakin ;)

Työssäoppimista takana kaksi viikkoa ja ajatuksia päässä jo vaikka kuinka siitä miten voisin hyödyntää opittua osaamista. Eilinen ja tämä päivä ollaan käytännössä käytetty kokonaan tuotteiden kuvaamiseen ihan perusvalkoisella taustalla ja alustalla. Näitä kuvia voi sitten käyttää nettikaupassa, jossa halutaan ainoastaan myyntituotteiden olevan kuvassa eikä juurikaan mitään muuta ylimääräistä "sälää".

Omppurinnehän ei ole pelkästään lahjatavarapuoti vaan valikoimista löytyy myös tuotteita päivittäiseenkin käyttöön ;)Muutamia tässä esitelläkseni kuvien kera ;)


Tässä Rekijoella tuotettua Suomalaista Lähihunajaa

Lähihunaja_omppurinne_salo

Airiston Tuulen käsin tehdyt kasvirasvasaippuat koko keholle. Valikoimista löytyy kuusi erilaista, Sitruunaruoho, Piparminttupolkka, Olet ihana, Laventeli, Avokado, Kultapala. 

Airiston Tuulet_omppurinne_salo

Luontevan tuotteista aiemmin esittelinkin Pörrön, mutta valikoimista löytyy myös mm. kosteusvoide Sitruuna sekä Ruusu. Huulirasvoja unohtamatta, joista löytyy ihan tuoksuton- ja mustikka- sekä kahvisuukko- huulirasvat.


Luonteva_kosteusvoide_omppurinne_salo

Luonteva_omppurinne_salo

Saaren Taian tuoksuetikoista sekä alumiinittomista voidedeodoranteista kirjoitinkin edellisessä postauksessa ja nyt pari päivää deodoranttia olen käyttänyt ja hikoillut vaikka ja kuinka, MUTTA ei hajuhaittoja!!! Joten voin sano tuotteen toimivan! Purkin sievää ulkomuotoa ei pidä säikähtää sillä laitettava määrä on olemattoman pieni ja onhan tuote myös itsessään turvallinen käyttää.


Saaren taika_voidedeodorantti_omppurinne_salo

Ilmojen kylmetessä ei pidä myöskään unohtaa lämmintä käsille ja jaloille!!





Ihanaa alkavaa syksyistä viikonloppua!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...