torstai 9. marraskuuta 2017

Tiiätteks sen tunteen kun ois niinku et ei jaksais, mut silti jaksaa?

Montako tuntia on vuorokaudessa? No juu 24h... Entäs jos hommia on enemmän kuin 24 tuntia? Vika on varmaan silloin itsessä, uskoisin. Nyt jos koskaan tarvitsisi organisoida ja priorisoida (ai hitsi kun hienoja sanoja) asiat järjestykseen.
 
Minkä vaan sille voi, että kun kerrankin saan tehdä jotain näin kivaa haluaisi tehdä kaikki heti kerralla. Tietteks silleen kaikki mulle heti nyt?! Oikeesti on mulla välillä tylsääkin ja hermo meinaa mennä. Varsinkin tänään, kun koitin etsiä vikaa miksi kuvat on yhtä pikselimössöä tai puuroa ja kaikki olen tehnyt niinkuin pitääkin. Koko viikko on muutenkin ollut pikselimössöä ja puuroa. Liekö vikana tämä ilma, kun ei se talvi meinaa millään tulla ja vähän väsyttääkin. 

Mutta oikeasti, päässä pyörii niin monta ideaa ja olen ihan liekeissä monista uusista opeista mitä olen saanut ja lisää tulee aina vain :)

Työssäoppimisen lisäksi sain aivan mahtavan uuden proggiksen ja se pistää nyt ainakin hetkellisesti päivät täyttäen, mutta siitä lisää tuonnempana. 

Viimeviikolla kuvattiin valkoisella taustalla tuotteita.



Nämä keittiöpyyhkeet ovat muuten tehty vanhoista verhoista ;)

Tällä viikolla kun kaikki muutenkin on ollut synkkää, kuvattiinkin mustalla taustalla ja alustalla. Se kumpi on parempi, en osaa sanoa... Tykkään vaaleasta taustasta ja se toimii oikeastaan tuotteen kun tuotteen kanssa, mutta musta antaa potkua tuotteisiin ihan toisella tavalla.

Kuvaustausta on tosin haastava. Korkeakiiltoinen musta levy, joka oikeasti kerää kaiken töhnän ja huomasin, että valotkin tuovat siihen oman mausteensa. Se onko kuvat nyt sitten onnistuneet jääköön teidän arvosteltavaksi? 

Tässä tämän viikon tuotokset olkaa hyvä 

Ilves Keramiikka

Ilves Keramiikka

Alla mun ja monen muun suosikit! Omppurinteen omaa tuotantoa valopölkyt! Ensimmäinen on koivua ja alempi leppää, joka kuivuessaan muuttuu kauniin punertavaksi. 



Leikkuulautoja löytyy myös valikoimista erilaisia. Laudat ovat valmiiksi käsiteltyjä , että ei muutakuin suoraan käyttöön vain ;) 


Ja mikäli pikkujouluista puuttuu vielä se jokin tai etsit nimenomaan persoonallista iltalaukkua muuten vain illanrientoihin, niin olisiko se kenties tässä? 


Ja jos illan riennoissa jalat saa hiertymän, niin ikivanha apu moneenkin eri ongelmaan on vanha kunnon pihkavoide!



Kumpi sun mielestä on parempi valkoinen vai musta tausta?

2 kommenttia:

  1. Vau, upeita kuvia! :) Omaa silmää miellyttää enemmän mustalla taustalla kuvatut kuvat vaikka tuo valkoinenkin toimii mainiosti.

    VastaaPoista
  2. Oi, Kiitos! :) Molemmat on kyllä omalla laillaan haastavia, itekin kallistun ehkä tuon mustan puoleen vaikka ajattelin välillä et ei kuvaamisesta tuu mitään, kun valot heijastui ja roskia tuli mukaan...

    VastaaPoista

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...