torstai 16. marraskuuta 2017

Mä en vaan osaa sairastaa !!

En tiedä itkisinkö vai nauraisinko, mutta tää viikko ei ole ollut ihan parhaimmasta päästä menneistä viikoista.
Ensin selkä sanoo sopimuksen irti ja nuorimmainen lapsista on kuumeessa ja kovassa yskässä. Yöt menee valvoessa ja päälle omat tuskat. 
Pieni stressi myös siitä, ehdinkö opettelemaan kaiken tarvittavan ja haluaisin myös omalta osalta auttaa myymälässäkin. 
Kunto on ollut sen verran huono, että pari päivää meni sohvalla makoillen ja mietinkin, että toimiihan mulla pää ja kädet sentään. Tanja oli töissä pistänyt tohisemaan ja kuvausseinä olisi myöskin valmiina. Joulukorttikuvauksiin pitäisi valmistua, joten ei kun suunnittelemaan. 



Samaan aikaan voin miettiä myös miten somistaisin joulua näyteikkunaan (piirustukset on vielä toki tekemättä), mutta kun pääsin hieman jaloilleni eilen iltana niin pitihän sitä testata heti jo pari juttua, joita voisin käyttää somistuksessa.

Soodataikinatähtiä

soodataikinatähdet

Origamitähti


Tänään pääsin töihin ja rakentelin joulukorttikuvausseinän ja teimme samalla suunnitelmaa mitä kaikkea kivaa teemmekin joulukuussa ;) Joten pysykäähän kuulolla!

Pienin muutoksin alkuperäiseen suunnitelmaan joulukorttikuvaus toteutuu tällaisena kokoonpanona ;) 

Vinkkinä teille kaikille, joilla mahdollisesti vielä puuttuu kortit lapsesta,lapsista tai jos haluat kuvauttaa vaikka lemmikkisi niin sekin onnistuu! Lisää infoa omppurinteen facebook tai instagram



Lauantaina starttaamme Euroopan (!!!!) suurimmille käsityömessuille Tampereelle nuuhkimaan uusia tuulia sekä tsekkaamaan mihin kaikkeen upeaan ihmiset osaamisellaan pystyykään. Eikö voisi jo olla lauantai!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...