lauantai 10. marraskuuta 2018

Kesä 2018

Näin syksyn koleiden säiden aikaan on juurikin sopiva hetki palata takaisin kesän lämpöön ja käydä kuvia läpi. On ihanaa, että talvi tulee, mutta miksi syksy tuntuukin niin pitkälle ennen lumen tuloa? Aika monena vuotena vaan ei ole lunta tullut lainkaan tai sitä on ollut maassa vain hetken. Ilman lunta talven pimeys tuntuu äärettömän raskaalle.
Palatakseni kuitenkin itse asiaan eli siihen mitä minä tein kesällä 2018.
Opintovapaan loppuminen kesäksi tarkoitti luonnollisesti sitä, että oman palkkatyön ääreen oli palattava. Olin kuitenkin luvannut olla mukana kesän ajan eri tapahtumissa.
Kesä oli todella työteliäs, mutta koska tapahtumatuotanto on se mikä vetää puoleensa oli tapahtumiin osaa ottaminen miellyttävää ja suurella tapaa myös äärimmäisen opettavaa. Olen toiminut aiemminkin järjestyksenvalvojana tapahtumissa, mutta tänä kesänä toimin myös anniskelun puolella sekä jonkin verran kuljetin tavaraa tapahtumiin joissa niitä tarvittiin. Opiskelun myötä huomasin katsovani tapahtumia myös eri näkökulmasta kuin silloin aiemmin.

Järjestyksenvalvoja
© Riku Norakari Photography 2018
Perhe on minulle äärimmäisen tärkeä ja kaikki vapaa-aika joka töiden tekemisestä jäi, oli pyhitetty lasten harrastuksille tai sitten heidän kanssaan vapaa-ajan viettoon.
Vapaa aikaa vietimme geokätköillen. Geokätköily on siinä mielessä mielenkiintoista, että useimmiten kätköt ovat hienoilla paikoilla tai paikoissa, joissa ei muutoin tulisi käytyä. Haastavaa toki kätköjen etsinnässä on se ettei niitä aina meinaa löytyä, mutta eiköhän tässäkin lajissa harjoitus tee mestarin! Kamera kulki mukanani mihin tahansa sitten lasten kanssa lähdettiinkin.

halikko hylätty rautatietunneli
Halikon hylätty rautatietunneli
kuusiston piispanlinnan rauniot
Kuusiston piispanlinnan rauniot

Wiurila Halikko
Wiurilan ranta Halikko

Ensi kesänä toivon, ettei kesä ole ihan niin hektinen mitä mennyt oli. Toivon, että töitä ja vapaa-aikaa sopivassa suhteessa, jotta aikaa jäisi myös hieman enemmän viettää rannalla. Kesä kun on turhan lyhyt suhteessa tähän pimeään ja kylmään aikaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...