maanantai 19. helmikuuta 2018

Missä mennään nyt?

Blogin puolella saattanee olla hetken aikaa aika hiljaista ( tai sitten ei).

Tein koulutussopimuksen eli enää en istu koulunpenkillä vaan teen vähän niinkuin oikeasti töitä. Ei sillä, kyllä tuo koulukin työstä käy. Asiat nyt vaan tuppasi paisumaan ja osaamiselleni tuli lisätarvetta, joten miksi en samalla siis käyttäisi vanhaa osaamistani hyödyksi ja oppisi samalla uutta. Se mikä koulutussopimuksessa on hyvä asia, on se, että yrittäjä voi kuluitta ottaa opiskelijan oppimaan uutta työpaikalleen ja samalla saa myös apukäsiä yritykseen. Omasta puolesta voin sanoa tekeväni työni suht itsenäisesti, mutta aina ei tokikaan niin ole mikäli kyseessä on nuori opiskelija. Aikuisille tämän tyyppinen opiskelumuoto on oiva tapa siirtyä uuteen.

Mitä sitten teen... 

Olkoot se suuri mysteeri.... Kaikkea ei voi kirjoittaa eikä pidäkään, mutta kun aika tulee julkistan sen sitten ;) 

Olen tässä suuren hiljaisuuden keskellä perehtynyt muunmuassa Jari Parantaisen kirjaan palvelujen tuotteistamisesta. Siinä on kirjaa kerrassaan ja sopii todella oivaksi käsikirjaksi kaikille palveluja asiakkailleen tarjoaville yrityksille, yritystä suunnitteleville tai muutoin asiasta kiinnostuneille.
Mitään kirjaesittelyä tässä sen kummemmin en ala tekemään, mutta jos kiinnostusta on, tässä linkkiä sivuille niin pääset tutustumaan kirjaan lähemmin http://www.noste.fi/tuotteistaminen/ . 
Itse pidin kirjaa innostavana ja se antoi näkemystä jo päässä pyörineisiin tuhanteen ja sataan asiaan ja siihen miten nidon asiat yhteen.


Myönnän, en ole hirmuinen lukutoukka, mutta kaikki niin sanottu alan kirjallisuus kiinnostaa. Tässä kun on ns.lukuvaihde päällä olen viihdyttänyt itseäni Lisa Sounion kirjalla Brändikäs, jossa pureudutaan hauskalla tavalla brändäykseen. Kirja antaa uutta potkua urautuneelle ajattelulle ja samalla myös rohkaisee olemaan erilainen ;) 
Tämä kirja odottelee puolivälissä yhdessä Saku Tuomisen Luovan järkevyyden kanssa, sillä Parantainen kiilasi näiden ohi ihan jo meneillään olevan projektinkin tähden. 



Mutta onhan nyt hiihtolomaviikko edessä, niin on aikaa lukea ;) Ja ulkoilla ja kuvata!!
Kamera on luvattoman kauan ollut hyllytettynä, jotta meidän kahden suhde ei aivan pääse väljähtymään täytyy myös antaa sille aikaa!
Siispä ihanaa hiihtolomaa ( niille kellä sitä on) ja jos ei ole, niin muistakaa silti ulkoilla (se oli nimittäin aika ihanaa vastapainoa sisällä notkumiseen ;) )!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...