perjantai 1. joulukuuta 2017

Näyttöpäivä lähenee ja panokset kovenee :D

Hirmuisesti ei ole ehtinyt ajattelemaan blogipäivityksiä käsityömessujen jälkeen.

Jaa, että miksikö? Joulua pukkaa myymälään ja näyttöpäivä lähenee. Rakentelin joulukorttikuvausrekvisiitan studioon ja olen kuvannut, kuvannut ja kuvannut. Tuotekuvia joulukorttikuvia... Kuvia valkoisella taustalla ja rakennellut tuotteista kokonaisuuksia. Laittanut kuvia omppurinteen facebook- sekä instagram- sivuille. Ja välissä jo miettinyt minkälainen on erilainen näyteikkuna. Joko hengästyttää? Mua ainakin ja kaiken lisäksi kotona on riehunut flunssaa, yskää ja enteroa. Mut HENGISSÄ OLLAAN!!! 

Tässä menneen kahden viikon saldoa kuvina...

Ensimmäisenä näyttönä mulla tosiaan on kuvaus ja kuvausjärjestelyt.




Nuorin pikkumuruni pääsi ensimmäisenä
testaamaan kuvausrekvisiittaa.

Kuvattavia on vielä tulossa tulevana 
viikonloppuna ja toivottavasti on kovasti kuhinaa studion puolella. Saan oikein olan takaa käsitellä kuvia sitten ensi viikolla ( on sitten tuo photoshop tuttu varmasti näytössä ).















Kovasti tuntui riittävän pikkuherralla ihmettelemistä :)

Vauhtiveikon kanssa oli hauska kuvailla sillä seuraavaksi kuvasinkin aikast ihanaa nelikkoa ja silloin(kaan) ei puuttunut vauhtia ja tekemisen meininkiä :)






Samaisesta ryhmärämästä otettiin myös kuvia yksittäin ja valkoisellakin taustalla. Erityisesti etualalla oikealla istuvasta söpöliinistä.


Myös kaikki lapset otettiin samaan kuvaan samaisella taustalla ja pakko laittaa tää niin ihana tilannekuvakin, kun kaikki halusi tehdä mitä tekikin. Heh, avustajankin käsi pääsi kuvaan...



Otin tälläkin taustalla yksittäisiä kuvia lapsista ja tässä pari vielä niin ihanaa otosta!





Tässä ainakin osaa tästä menneestä vajaasta kahdesta viikosta! 

Mitäs tykkäät kuvista? Haluaisitko tuoda oman lapsesikin kuvaan? Ainakin sunnuntaina ylihuomenna ehtii ja todella edullisestikin vielä ;) sillä Omppurinne on Salon joulukadun avajaisten aikaan auki klo 11.-17.00! 

Täältä pääset myös blogin facebook- sivuille ja täältä Instan puolelle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...