sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Ensimmäinen asiakastyö kera Team Tuiman

Tehtävänämme on toteuttaa asiakkaan toiveiden mukainen näyteikkuna. 
Saimme kunnian toteuttaa sen Salolaiselle Lankakahvila Ilolle.

Ilosta saat ihanan iloisen ja asiantuntevan palvelun lisäksi myös äärimmäisen kauniita sekä hyvänlaatuisia erikoislankoja, kudonta- ja virkkausvälineitä sekä lahjatavaroita.
Tuotteet tulevat niin kotisuomesta kuin USA:sta. Tuotemerkkejä on valikoimassa useampia, mutta itseäni niistä miellytti ehkä eniten kotimainen Tukuwool , Apple Tree Knits (USA), Hedgehog Fibres (Irlanti) upeilla väreillään.

Ilon miljöö on inspiroiva ja lankoja sekä tuotteita hypläillessä mieleen tulee heti monta ideaa, mitä voisi valmistaa ja kenelle. Iloon voi mennä yksin tai yhdessä kaverin kanssa ja kutimet tai käsityö saa olla mukana. Kahvila tarjoaa paikallisen Cafe 68 valmistamia gluteenittomia sekä maidottomia suolaisia ja makeita herkkuja.

Ilo järjestää myös äärimmäisen mielenkiintoisia tapahtumia.










Mutta siis itse asiaan...

Toiveena näyteikkunan teemaan on halloween. Kesäaurinko kun on hiipunut, voimme ikkunatoteutuksessa käyttää enemmän lankoja ja voimme kahvilateemaa jättää hieman vähemmälle. Pyrimme toteuttamaan ikkunan pienellä budjetilla käyttäen asiakkaalta löytyviä tuotteita sekä somisteita. Saattaa toki olla, että lisäämme palan "omaa pientä maustetta" ;)

Tässä muutamia omia sommitteluja työn tiimoilta. Nämä eivät kuitenkaan välttämättä ole niitä asiakkaalle kulkeutuvia suunnitelmia, vaan meistä tiimin jäsenistä jokainen piirtää omia versioita ja niistä valitsemme kolme parhainta toteutusideaa asiakkaalle valittavaksi. Ja itse ainakin olen tässä huomannut, että mitä enemmän ideoita pyörittelen, sitä parempia ideoita syntyy. Eli jatkan vielä sommittelua ja suunnittelua...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...