torstai 21. syyskuuta 2017

Avoimien ovien julistesuunnittelua

Salon seudun ammattiopiston avoimet ovet lähestyy ja saimme tehtäväksi suunnitella avoimien ovien julisteet.

Julistekoot ovat A4 ja A3 joiden täytyy erota jollakin tavalla toisistaan. Sen lisäksi suunnitelmaan tulee lisäksi instagram- mainos ja facebanneri.

Ideointiin sai käyttää pohjana, vinkkinä "aivot narikkaan"-päivän tuotoksia. Jos haluat käydä tsekkaamassa mikä tuo tuollainen päivä oli niin *klik <= .

Luonnoksia olisi saanut(pitänyt) piirtää 100, sain aikaiseksi reilut 50 ja kaikki luovuuden lähteet kun oli sallittu, otin myös lapset mukaan kotona ideoimaan. Ai niin ja näistä sitten valittiin viisi kohderyhmää ajatellen ja niistä vielä viidestä sai ( joutui ) piirtämään vielä viisi erilaista versiota. Pahoittelut ettei niistä kuvaa ole, mutta tein jotakuinkin kolmesta sen viisi ja yksikään ei päätynyt lopulliseen "tuontantoon". No tulipa kokeiltua :D




Itse kuitenkin tykästyin meidän doodle- seinään ja otin inspiraationi sieltä. Seinän hassunhauska banaani ja "Good Vibes" tuo vaan niin hyvää mieltä. Ja hei , meidän kohderyhmähän on yläasteen päättävät ja toki muutenkin opinnoista kiinnostuneet tytöt, pojat, miehet ja naiset! Koulusta pitäs saaha vähän niinkun Good vibes, eiks juu?

Väriteema valikoitui kokeilujen kautta. Vihreä kuvastaa vähän niinkuin kevättä, uutta, tuoretta, kasvua. Ja sininen ja valkoinen on kuin suomi, onhan nyt Suomi100 enemmän tai vähemmän jokasuunnalla. A3 ja A4 kokoisten julisteiden piti jollakin tavalla erota toisistaan ja sillä A3 sai aurinkoisen keltaoranssin sävyn niin reunoihin, kuin "varjoväreihin". Mielestäni värit sointuvat hyvin myös koulun logoon sekä tekstiin.


Eli siis tälläiset ehdotukset lähtevät nyt sitten asiakkaalle esittelyyn ja jännitykseksi jää, onko tämä nyt se juttu millä tänä vuonna avoimia ovia yleisölle mainostetaan.



Facebanneri
Instagram

A4 Juliste

A3 juliste
Tässä vielä kuva asiakkaalle esiteltävästä planssista. Huomenna selviää sitten, mikä ehdotus voittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...