keskiviikko 23. elokuuta 2017

Näyteikkunakierroksella

Tähän olen koonnut itseäni tietyllä tavalla kiinnostavia/ houkuttelevia näyteikkunoita. Myönnän kyllä, että tulee nykyisin turhankin vähän kierreltyä "näyteikkunaostoksilla", mutta lupaan parantaa tapani!Ensimmäisenä kuvassa on Omppurinne, jossa on ihka aitoa suomalaista käsityötä. Ihastuttava putiikki, josta löytyy persoonallisia ja yksilöllisiä tuotteita joka lähtöön. Näyteikkunankin tutkailuun menee aikaa ja tuleva asiakas voikin jo löytää siitä haluamansa tuotteen. Toisaalta myyjiä kun on paljon, saa jokainen näkyvyyttä jo heti aitiopaikalta. Näyteikkuna on mielenkiintoinen.

Bizarre, tuo minulle mysteerinä oleva putiikki vielä (mutta ei varmastikaan kauaa). Sain vinkin, että kannatta käydä ;) Ikkuna on täynnä värikkäitä tuotteita ja mieleeni tulee niistä väkisinkin afrikka tai intia, mutta kuitenkin jotain sellaista ei niin perinteistä suomalaista. Tuo sohva ja värikkäät peitot, vau!


Eurokangas on kekseliäästi käyttänyt hyväksi näyteikkunoita. Ikkunoista löytyy niin mallinukkea kuin myös myymäläkalusteisiin kauniisti laskostettuja kankaita, puhumattakaan minikalusteesta kera tyynyjen ja taustakankaiden.

Kukkakimpun kauniin harmoniset ikkunat saivat myös uinuvan romantikon minussa heräämään vaikka en niin sanotusti hempeiden värien ystävä olekaan. Asetelmatkin ovat runsaat, mutta silti hallitut.


Herkku ja Lahjamurenan näyteikkunat tuskin koskaan ovat ketään "kylmäksi" jättäneet, vaan niistä löytyy aina jokin kiva juttu. Tällä kertaa teemana oli lasten tuotteet ja omat pyykkituotteet. Ihanat hallitut ryhmät. Vaikkakaan runsaus ei näissä ikkunoissa ole mikään valtava silti ne houkuttavat tutkimaan mitä siellä ikkunoilla oikeen onkaan.
Kirppis Aarresaaren oven pielessä on aina jokin hauska yksityiskohta. Tällä kertaa teemaksi on valittu Suomi 100 ja tuotteet sopivatkin hienosti juhlavuoteen. Joskus yksikin asia voi jäädä mieleen ja sehän oli pakko myöskin kuvata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus

Opiskelukevät päättyi Kuntovitonen- tapahtuman tapahtumakuvaukseen. Jonkin verran tuohon asti kuvanneena haasteeksi osottautui sää, joka o...