maanantai 26. marraskuuta 2018

Love me do Autumn Fair 2018


Olin jälleen mukana Juhlaverkon Love Me Do häämessujen messuosaston suunnittelussa ja rakentamisessa. Messut olivat yksipäiväiset ja ne järjestettiin 6.10.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla.


Toiveena osaston suhteen oli, että tuotaisiin esille jotain ihan uutta ja hieman kohdennettuna tiettyyn palvelualueeseen. Turussa tammikuun messuilla osastosta haluttiin erityisen näyttävä, kun taas Harjattulan minimessuille lähdettiin pienen budjetin osastolla, kuitenkin hieman muuttaen tyyliä. Tällä kertaa laitettiin painoa enemmän vuokrasomistevalikoimaan, joita sitten pieninä maistiaisina olikin tarjolla. Teemaksi väreissä nostettiin ajankohtaan sopiva syksy.

Olen huono luonnostelemaan paperille piirtäen. Usein ajatus siitä mitä tuleman pitää on vain päässä. Hirmusti helpottaisi kuitenkin ajatusten sekamelskaa, kun saisi asiat piirrettyä paperille. Tässä kuitenkin yksi ruutuvihkotuherrus ja kuten kuvasta näkee niin toteutuksessa jokin asia lähtee pois ja tällä kertaa toinen tuoleista sai poistua ihan käytännön syistä ja reunoille asettuivat hyllyiksi petsatut puulaatikot. Pöydän kukkakimppuja tuli kaksi, yksi molemmille puolille sekä pöydälle tuli näyttö, jossa kuvat vaihtuivat kertoen Juhlaverkon moninaisista palveluista.Vaikka häät eivät olisikaan ajankohtaiset, kävisin messuilla myös ihan
muuten vain. Vaikka ihastelemassa ja haistelemassa juhlatunnelmaa ;)


Seuraavia messuja innolla odottaen ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuntovitonen tapahtumakuvaus